Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg gemaakt. Er bestaat echter altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Bon Bida Piscadera is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetsite. 
De algemene aard van deze website is slechts bedoeld om Bon Bida Piscadera te introduceren aan geïnteresseerde huurders. 

Aansprakelijkheid voor links

Op deze website zijn links naar externe websites van derden opgenomen. Hiervan kan Bon Bida Piscadera de inhoud niet beïnvloeden en daarom ook geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De respectieve aanbieder of exploitant van de pagina is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gekoppelde pagina’s zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van koppelen en Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van koppelen. 

Reserveringsformulier

Als u het reserveringsformulier gebruikt, worden uw gegevens in het formulier – een eventuele aanvullende formulieren – , inclusief de contactgegevens die u daar heeft verstrekt, opgeslagen om het verzoek te verwerken en in geval van vervolgvragen. De informatie die u gevraagd wordt ten behoeve van de reservering, wordt alleen gedeeld met de lokaal aanwezige beheerster van Bon Bida Piscadera. Zij is contactpersoon en zorgt dat alles geregeld wordt. Zonder toestemming wordt deze informatie verder met niemand anders gedeeld.